Nikola Kalinic klar för Atletico Madrid

Nikola Kalinic klar för Atletico Madrid

Lämnar Milan – för spel i Atletico

Nu är det klart. Nikola Kalinic är klar för Atletico Madrid. 30-åringen väljer därmed att lämna sin tidigare klubb AC Milan.

Atletico Madrid är på jakt efter en anfallare innan transferfönstret stänger i augusti månad. Efter att Fernando Torres lämnat klubben och Kevin Gameiro ser ut att ha gjort sitt i den rödvita tröjan är man nu ute efter en ersättare. Ett namn det pratats en del om är Nikola Kalunic som för närvarande spelar i AC Milan. Anfallaren anslöt från Fiorentina sommaren 2017 men har inte hittat rätt i den rödsvarta tröjan. Nu kan han styra skutan mot La Liga där Atletico Madrid är intresserade.

Enligt flera spanska tidningar ska Atletico och Milan vara nära att komma överens om en flytt för den kroatiske anfallaren. Atletico sägs låna in anfallare med en obligatorisk köpoption nästa sommar. Prislappen är då satt till 18 miljoner euro.

SE OCKSÅ: NBA TV-Tider i Sverige

Enligt Sky Sports i Italien ska affären vara klar efter att en läkarundersökning genomgåtts under dagen. Samtidigt verkar en slutgiltig övergångssumma inte vara officiell. Men samma källa menar att det hamnar på ungefär 150 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply