Thibaut Courtois allt närmare Real Madrid

Thibaut Courtois allt närmare Real Madrid

Missad träning – och flykt till Real Madrid?

Det har ju ryktats en del om så väl Courtois som Real Madrids framtid med målvakter. Nu verkar det som om deras vägar kommer att korsas.

Att Real Madrid är ute efter en ny målvakt är inget nytt. Frågan var och är dock vem det skulle bli. Fram till nu. För just nu verkar det som om det blir Chelseas Courtois som kommer att gå till den spanska huvudstadsklubben.

Kan bli klar inom kort

SE HÄR: Speltips NHL 2018

Enligt trovärdiga Sky Sports så ska den belgiske landslagsmannen ha missat Chelseas senaste träning. Det för att troligen göra som den förre lagkamraten Diego Costa (i både Atletico Madrid och Chelsea), nämligen bråka sig bort från klubben.

Thibaut Courtois är endast 26 men har mängder av erfarenhet. Efter att ha slagit igenom i den belgiska ligan köptes han av Chelsea sommaren 2011. Han lånades då ut till Atlético Madrid där det blev en La Liga-titel, en Copa del Rey-titel och en finalförlust i Champions League. Efter återkomsten till Chelsea har det bland annat blivit två Premier League-titlar. Han uppges samtidigt kosta Real Madrid, om de köper honom, upp emot 400 miljoner kronor. Men det lär kunna bli betydligt mer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply