Uppgifter: Chelsea vill köpa loss Jan Oblak i sommar

Uppgifter: Chelsea vill köpa loss Jan Oblak i sommar

Jan Oblak på Chelseas önskelista

Den engelska huvudstadsklubben ser Oblak som en ersättare till Thibaut Courtois om belgaren lämnar för spel i Real Madrid i sommar.

Skulle inget oväntat hända kommer Chelsea att betala Jan Oblaks klausul. Det skriver spansk press under tisdagsmorgonen. Slovenen har en prislapp på 100 miljoner euro och nu ska han vara den utvalde för att ersätta Thibaut Courtois mellan stolparna på Stamford Bridge. Det engelska transferfönstret stänger på torsdag och tills dess måste The Blues ha hittat en ersättare till Courtois som kommer allt närmre en flytt till Real Madrid.

Chelsea har tidigare tittat på alternativ som Alisson och Pepe Reina men då de båda valde Liverpool respektive AC Milan är det nu Oblak som står som förstavalet för Chelsea. Även Englands VM-målvakt Jordan Pickford ska finnas på Chelseas önskelista men då Everton kräver 65 miljoner euro för spelaren har man istället bestämt sig för att köpa loss Oblak.

Atlético kommer inte få det lätt att erbjuda spelaren ett nytt kontrakt med då Chelsea inte kvalificerat sig till Champions League den kommande säsongen ser en flytt till Premier League att bli svår att få till.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelsea-spelarna i lön

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply