bet365

NBA TV-tider – vilka visar NBA? Se NBA på TV Sverige! TV-sändningar & TV-rättigheter 2020!

NBA TV-tider - vilka visar NBA? Se NBA på TV Sverige! TV-sändningar & TV-rättigheter!

NBA TV-tider – vilka sänder NBA? TV-sändningar i Sverige – sändning av NBA på TV Sverige!

NBA TV-tider Sverige? Vilka sänder NBA 2020? Vilken kanal sänder NBA 2020? NBA TV sändningar 2019/2020? Vem äger NBA TV-rättigheterna för att sända NBA i Sverige? Se och spela på NBA här =>

Visas NBA på svenska kanaler? Nej, Ingen har köpt NBA TV-rättigheterna i Sverige? Ingen svensk TV-kanal äger TV rättigheterna till NBA. Därav kommer inga svenska kanaler att visa NBATV i Sverige. Dock spelar det ingen roll då du kan se och spela på NBA hos Unibet TV, Betsson TV och bet365. Se och spela på NBA här =>

NBA TV-tider - vilka visar NBA? Se NBA på TV Sverige! TV-sändningar & TV-rättigheter 2018/2019!

Se NBA på TV i Sverige – TV-rättigheter NBA 2019/2020?

NBA TV-tider 2019/2020? Vilka visar NBA 2019? Förut så var det ingen som ägde rättigheterna till NBA i Sverige. Men det här är något som C More nu har valt att ändra på. Det här TV-huset och tillika streamingtjänsten har valt att köpa upp rättigheterna till NBA. Just därför kan en nu se det på TV, eller stream med fullskärm. Men vill du spela och titta på NBA samtidigt så har vi några lösningar på det. Följ med oss här för att ta reda på mer. Se & spela på NBA här =>

Vad krävs för att man ska kunna se NBA på TV i Sverige?

Hur ser man NBA på TV i Sverige 2019? Som ni säkert redan vet om så har det ju varit lite till och från med NBA på svensk TV. Det var under ett tag Viasat som hade rättigheterna, men de släppte sedan de. Sedan har spelbolag som Bet365 och Unibet valt att visa NBA i Sverige. Men nu är det alltså C More som har rättigheterna för det den nordamerikanska basketligan.

1000 kr riskfritt spel 500% bonus 300% bonus 200% bonus
Betsson leovegas Mobilebet ComeOn
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Cmore NBA sänder alla matcher – se matcherna via C More

För alla oss basketfantaster i Sverige är det underbart att äntligen kunna få se lite toppbasket på TV:n igen. Det finns ju förstås ingen basket i världen som är i närheten av så bra som den r i NBA. Här spelar de allra bästa spelarna med och mot varandra, och det är underhållning i 82 matcher plus slutspel.

Nu kommer du inte behöva riskera att missa något av det här. För med C More är det ju möjligt att streama NBA. Det enda som en måste göra är att man väljer vilket paket en vill skriva upp sig på.

Det första kostar 139 kr och kommer ge dig chansen till att streama all sport som streamingsajten erbjuder. Dock med all reklam, precis som vanligt. Men väljer en ett betala lite mer, det vill säga 199/månad så kommer all reklam att försvinna.

Vilken TV kanal sänder NBA i Sverige?

För alla oss som älskar NBA, eller kanske bara vill se några enstaka matcher av rent intresse, så är C More vår räddare. För här kommer det nämligen gå alldeles utmärkt att streama all NBA.

Det spelar ingen roll alls om du vill se en match på östkusten eller västkusten. Eller om du vill se en vanlig säsongsmatch, eller någon av finalmatcherna. Det kommer att vara möjligt med CMore. Så för er som undrar vilka sänder NBA i Sverige så handlar det alltså om streamingsajten oh TV-huset C More.

Sverige och NBA

Basketen har aldrig varit särskilt stor i Sverige, som sagt. Egentligen är det ingen sport som fått något riktigt fotfäste över huvud taget i Europa. I Balkan och det forna Jugoslavien finns intresset, framför allt i Bosnien och Kroatien, men även i länder som Spanien och Frankrike. Utanför Europa har Australien utvecklat sin basket rejält och den japanska ligan D-League är vanlig flytt för de NBA-spelare som inte håller måttet.

Trots det låga intresset i Sverige historiskt sett har dock intresset ökat relativt kraftigt de senaste åren. Det kan bero på många faktorer, men framför allt två, och de stavas: Jonas Jerebko och Jeffery Taylor. De är de enda två svenskarna som någonsin spelat i NBA, Jonas spelar fortfarande där. Han spelade först två säsonger a-lagsbasket i Sverige. Detta innan han som 19-åring gick till det italienska laget Angelico Biella, vilket skulle lede till svenskens internationella genombrott.

NBA TV Tider

Flyttar och skandaler

Hans prestationer i Italien gav honom ett internationellt rykte och några NBA-klubbar fick upp ögonen för den unge svensken, vilket innebar att Detroit Pistons valde att drafta den 2,06-långe power forwaden ifrån Kinna. Han stannade i Detroit och Michigan i fem säsonger innan mesta mästarna Boston Celtics hörde av sig. Jerebko lämnade 2015 Pistons och har sedan dess spelat för Celtics på östkusten.

Den andre svensken är Jeffery Taylor. Han spåddes en lysande framtid och redan som 17-åring tog han sitt pick och pack över Atlanten för att spela basket i Charlotte Hornets, som ägs av den förre superstjärnan Michael Jordan. Det började trögt för Taylor men han kom efter några säsonger in i det hela. Framför allt hans skytte och hängivna försvarsspel gav honom mer tid på planen i NBA. Men så kom skandalen. Svensken greps efter att ha blivit misshandlat sin dåvarande flickvän. Han dömdes till nästan två års skyddstillsyn och det här påverkade förstås hans basketspelande. Nu spelar Taylor i spanska Real Madrid, vilket förvisso är ett av Europas bästa basketlag. Men det är fortfarande en bra bit från glamouren i NBA. Se och spela på NBA live =>

Halvsvenskar i NBA

NBA TV-tider? Jerebko och Taylor är det två helsvenska, med bara svenskt pass, som representerat en NBA-klubb någonsin, men faktum är att det finns fler spelare i NBA med svensk bakgrund. Den kanske kändaste av de alla är Joakim Noah. Han är son till den fransk-kamerunske ex-tennisspelaren Yannick Noah och den svenska, före detta modellen Cecilia Rodhe. Noah har därför ett svenskt pass, även om han aldrig bott i landet.

Han har dessutom valt att spela i det franska basketlandslaget. ”JockeNoah är även den mest meriterade av de alla med sina nio säsongen i Chicago Bulls som center är han ett välkänt namn i den amerikanska basketligan, och från och med säsongen 2017 har han spelat i New York Knicks.

Ett annat namn är halvsvensken, halvpolacken Maciej Lampe. Han blev draftad 2003 av New York Knicks och hann under sin karriär spela för Phoenix Suns, New Orleans Pelicans (dåvarande Hornets) samt Huston Rockets. Idag spelar han dock i det turkiska storlaget Besiktas.

NBA-svenskar i framtiden – NBA TV-tider

Den tredje och sista halvsvensken som spelat i NBA var Damir Markotas. Han kom till Sverige som en ung pojke och började tidigt att spela basket. Markotas draftades 2006 av det blivande mästarlaget San Antonio Spurs men lånades ut till Millwaukee Bucks. Det blev dock bara en säsong i NBA, nu har han kontrakt i Instanbul och spelar samtidigt i det kroatiska landslaget, eftersom hans mamma är från Kroatien.

Svensk basket är på uppgång, det råder det inga tvivel om. Det svenska basketlandslaget må förvisso ha det tufft att konkurrera mot de större nationerna. Faktum är att vi snart kan få se en svensk spelare till i NBA. Marcus Eriksson draftades redan som 16-åring till Atlanta Hawks, men skickade på grund av hans låga ålder tillbaka till Europa.

NBA TV-tider? Där har han nu varit en av de mest tongivande spelarna i den spanska ligan under en lång tid och det är bara en tidsfråga innan vi kommer få se Marcus spela i NBA. Han skulle då bli den första svensken sedan Jeffery Taylor draftades, och den andra svensken i ligan totalt tillsammans med Kinna-sonen Jonas Jerebko.

100% bonus 500% bonus 100% bonus 100% bonus
Bethard Cherrycasino sport Betfair betsafe
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Läs mer om basket på Silly Season Sverige – NBA TV-tider

Vad det gäller svenskar i NBA så kommer det framför allt att bli intressant att följa Jonas Jerebko. Han lämnade ju Utah Jazz för att skriva på för Golden State Warriors. Trots att Jonas Jerekbos lön blev lägre så var det ett ganska givet val för svensken när chansen kom.

Det handlade ju inte minst om att han får chansen att spela med några av de bästa basketspelarna som en kan hitta. Till exempel Stephen Curry och Kevin Durant. Även om den svenske basketspelaren nu lär gå ner även i speltid så tror vi att det blir intressant.

Jonas är en lång spelare som med sin kraft, och teknik, kan göra poäng på de allra flesta sätten. Allt från i painten till skott utifrån. Det här gör att Jonas Jerebko kommer passa alldeles utmärkt in i det här laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply