Atlético Madrids Yannick Carrasco skadad – missar stormatcherna

Atlético Madrids Yannick Carrasco skadad - missar stormatcherna

Atlético Madrid får klara sig utan Yannick Carrasco

Efter att ha trampat fel i helgens vinstmatch mot Getafe står det klart att Yannick Carrasco missar lagets fyra kommande matcher.

Yannick Carrasco är nästa spelare att läggas till på Atlético Madrids skadelista. Sen tidigare finns bland annat TiagoAugusto Fernández på listan över otillgängliga spelare och under den senaste veckan har även spelare som Diego GodínStefan Savic och Thomas haft känningar vilket gjort att de hindrats från spel i matcherna mot Barcelona och Getafe. I helgen drog även Carrasco på sin en skada i kamp med Damián och tvingas till att halta av planen för att sedan föras med bår till gästernas omklädningsrum för att kollas av klubbläkaren.

Direkt till undersökning

Direkt efter att ha lämnat planen fördes belgaren till en klinik för en närmare undersökning och väl där kunde man konstatera att spelaren åkt på en rejäl vrickning på vänster fotled, vilket gör att han blir borta från spel under närmare tre veckor. Därmed missar den 22-årige belgaren de fyra kommande matcherna mot Villarreal, PSV Eindhoven, Real Madrid och Real Sociedad.

I somras gick Carrasco till Atlético från AS Monaco då den spanska huvudstadsklubben betalade 15 miljoner euro för 75 procent av spelarens rättigheter.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply