David Luiz hugger sin forna arbetsgivare i ryggen

Brasilianaren är inte nöjd med Chelseas behandling av John Terry

Paris Saint-Germain-försvararen David Luiz är förbannad på hur Chelsea har behandlat sin forne lagkamrat och klubblegenden John Terry.

Båda klubbarna är inställda på kvällens Champions League-möte. Klockan 20:45 spelar PSG mot Chelsea i en viktig åttondelsfinal i Champions League som är utöver matcherna Arsenal mot Barcelona och Roma mot Real Madrid en av de hetaste åttondelsfinalerna i Champions League som de flesta sett fram emot.

Dock har PSG vs Chelsea inte hindrat David Luiz som bara timmar innan matchstart gått ut i media och spytt gala över sin tidigare arbetsgivare och klubb över deras behandling av klubblegenden John Terry.

Chelsea inte förlänga eller ge ett definitivt besked

Nyligen skrev vi att John Terry missar matchen mot PSG och bakgrunden till detta är delvis den infekterade dispyten om förlängningen av hans kontrakt.

John Terry har varit tydlig med att han vill stanna och avsluta sin karriär i kubben. Dock är inte ledningen till synes beredda att låta honom göra detta trots det han gjort för klubben och den lojalitet han visat klubben. Chelsea verkar inte vilja förlänga hans kontrakt eller i vart fall så vill de inte ge honom ett definitivt besked om hur de ställer sig till en förlängning. Det mesta pekar på att legenden inte får en förlängning och måste således lämna Stamford Bridge på en fri transfer i slutet av säsongen. Detta avslutar hans livslångsiktiga samarbete med Stamford Bridge-klubben.

David Luiz sticker kniven i ryggen på Chelsea

Hans tidigare lagkamrat David Luiz tröttande på detta och har nu öppet kritiserat deras behandling av mittbacken. Luiz sade, till Daily Mirror, att han anser att John förmodligen den största Chelsea spelare någonsin och att klubben måste visa honom lite mer respekt.

Han förstår heller inte varför man tvingar Terry att vänta på ett svar trots att han har varit tydlig med att han vill stanna i klubben. Det är inte så man behandlar en spelare som har givit klubben så mycket och som har varit en stor bidragande orsak till en stor del av klubbens framgångar. Fansen älskar John och ifall  detta inte hanteras väl så lär de inte bli glada.

Han var även kluven över varför klubben inte har erbjudit Terry ett nytt kontrakt. Enligt honom är han fortfarande den bästa mittbacken i klubben och en av de bästa i England. Det bordet inte finnas någon anledning att inte erbjuda honom en förlängning på ett ytterligare år.

Luiz avslutar med att säga att hela situationen är förvirrande och att det borde vara uppenbart för alla att han förtjänar en förlängning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply