Skrtels dubbla baklängesmål när Hull skrällde

Liverpool utmanar Arsenal om serieledningen i Premier League, och man hoppades på att plocka tre enkla poäng mot Hull City.

Det skulle dock vara ”The Tigers” som skulle ta ledningen då Jake Livermore sköt in 1-0 med hjälp av Martin Skrtel som styrde in bollen i eget mål i den 20:e minuten.

Sju minuter senare skulle bortasupportrarna få jubla då lagkaptenen och Liverpool-ikonen Steven Gerrard skruvade in en vacker frispark för att kvittera.

Liverpool pressade på för ett ledningsmål i andra halvlek och slet på offensiv planhalva – men man glömde bort att arbeta på egen planhalva. Efter mycket virrigt försvarsspel från ”The Reds” kunde David Meyler pricka in ledningsmålet för Hull i den 72:a minuten hemmafansen som var i extas.

Liverpool kämpade förgäves för kvitteringen då Tom Huddlestones skott nickades in av Martin Skrtel, och denna gång blev han tillskriven självmålet.

Slovaken kommer knappast få mycket sömn i natt, medan firandet i Hull kommer att vara länge.