Kryss i toppmötet trots Spurs drömmål

Tottenham och Manchester United har båda haft det svårt i säsongsinledningen, och bägge lagen var i stort behov av tre poäng.

Det skulle dock vara de förstnämnda som skulle ta ledningen genom högerbacken Kyle Walker. Engelsmannen drog en frispark genom muren som David De Gea såg sent. Den spanske målvakten kunde inte göra mycket åt saken, och 1-0 till Spurs favör var ett faktum i den 19:e minuten.

I den 30:e minuten skulle de regerande ligamästarna kvittera. Phil Jones slog in en boll i straffområdet från högerkanten, och målskytten Walker var förvånad över att bollen kom till honom, och han råkade peta bollen till Wayne Rooney som inte gjorde några misstag.

I den 54:e minuten skulle matchens ögonblick komma. Brasilianske Sandro fick bollen vid mittplan, lurade bort Tom Cleverley ett par gånger innan han dundrade in ett kanonskott rätt upp i krysset. Ett fantastiskt mål av mittfältaren och Tottenham, och man hade nu en 2-1-ledning som man mer än gärna ville behålla.

Hemmapubliken på White Hart Lane hade inte firat klart innan United fick en straff, då Hugo Lloris rivit ned Danny Welbeck i straffområdet. Rooney var hur säker som helst och lade bollen kyligt i mitten. Lloris hade inte en chans och matchen var kvitterad.

Det blev också slutresultatet, och inget av lagen förtjänade vinsten mer än den andre så ett kryss var helt och hållet rättvist.