Riviere tremålskytt mot Montpellier

I den franska ligans första omgång sänkte Emmanuel Riviere och Radamel Falcao Bordeaux, och såg till att den nyrika klubben plockade hem tre pinnar i sin första match sedan man flyttades upp till högstadivisionen igen.

Under söndagen var Monaco benägna att plocka tre färska poäng från Montpellier, och det skulle bli en ganska komfortabel resa för den köpglada klubben.

Prestigevärvningen Radamel Falcao skickade in ledningsmålet för Monaco genom en säker straffspark i den 18:e minuten.

Montpellier skulle dock snabbt replikera, och endast sex minuter senare hade Victor Montano prickat in 1-1.

Sedan skulle en annan anfallare i Monaco stjäla showen.

Emmanuel Riviere gjorde sitt andra mål för säsongen i den 44:e minuten, för att se till att Monaco skulle ha ledningen när domaren blåste av för halvtid.

Föreställningen skulle fortsätta när samme Riviere gjorde sitt andra mål för matchen i den 57:e minuten.

Uppförsbacken skulle bara bli ännu brantare då Congre fick syna det röda kortet i matchminut 64.

Riviere kunde sedan fullborda sitt hattrick då han nätade för tredje gången i den 84:e minuten, vilket innebär att 23-åringen har imponerande fyra mål på två matcher, vilket skickar anfallaren till skytteligatopp.

Falcao och Riviere har sanslösa sex mål på två matcher tillsammans, vilket är ett strålande facit för anfallsparet.