Real Madrid har inga planer på att ta tillbaka James Rodriguez

Real Madrid har inga planer på att ta tillbaka James Rodriguez

Real Madrid vill sälja James Rodríguez

Colombianen som varit på lån i Bayern Munchen under de senaste två åren finns inte med i Zinedine Zidanes planer. Nu gör PL-klubbarna upp om James Rodríguez.

Real Madrid har inga planer för James Rodríguez i A-laget den kommande säsongen. Colombianen har under de två senaste säsongerna varit på lån i Bayern Munchen men då det inte ser ut att bli någon fortsättning på Allianz Arena kommer han med största sannolikhet att återvända till den spanska huvudstadsklubben.

Real Madrid sägs dock inte vara intresserade av att behålla spelaren då relationen med Zinedine Zidane är allt annat än bra. Trots det har ’James’ tidigare gått ut och sagt att han vill återvända till Santiago Bernabéu till nästa säsong, något som skapat förvirring hos marängerna.

Tidigare har spelaren tagit upp en av de tre platserna för spelare från utanför EU men i dagarna fick spelaren spanskt medborgarskap.

Jagas av Premier League-klubbar

Spelarens osäkra framtid har gjort att flertalet klubbar från de brittiska öarna ska vara på jakt efter 27-årigen som tidigare kopplats ihop med ett gäng klubbar. Nu sägs intresset ha väckt på nytt hos flera lag som vill få till en övergång. Det är framför allt Arsenal och Liverpool som är intresserade samtidigt som Manchester United har James i tankarna som en ersättare till Juan Mata.

Även Juventus och Napoli följer spelaren nära under sin sista tid i Bundesliga.

SE ÄVEN: Tio saker du inte visste om James Rodriguez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply