Sarri medger: “Inte lätt att påverka Eden Hazard”

Sarri medger: "Inte lätt att påverka Eden Hazard"

Hazard till Real Madrid?

Ett rykte det pratats väldigt mycket om under de senaste månaderna är Eden Hazard till Real Madrid. Nu säger Chelseas tränare att man inte kan göra något åt en eventuell flytt.

Eden Hazard sköt under måndagskvällen Chelsea till en ny vinst mot West Ham United. Belgaren stod för två mål i matchen varav ett av de ett riktigt klassmål. På presskonferensen efter matchen hyllades storstjärnan av Maurizio Sarri.

– Hazard gjorde en underbar match. Han gjorde det bra mot Brighton också. Vi ska vara lyckliga eftersom att det är väldigt enkelt att vinna en match när han kan göra den typen av skillnad, säger Sarri till Sky Sports.

Hazard kan dock vara inne på sin sista tid som Chelsea-spelare. Sarri fick nämligen även kommentera en eventuell flytt för spelaren till Real Madrid.

– 120 miljoner euro är ett för lågt pris för dagens marknad. Det är väldigt svårt att hitta en annan spelare som honom, men jag kan inte göra något. Klubben håller med mig. Om Eden Hazard vill ha en ny erfarenhet, så kan jag inte hålla honom här, fortsätter han.

SE ÄVEN: Eden Hazard skriver på inom kort för Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply