Uppgifter: Juventus i möte med James Rodriguez

Uppgifter: Juventus i möte med James Rodriguez

James på väg till Juventus?

Spelaren som inte ser ut att fortsätta i Bayern Munchen kan flytta till Italien. Detta då Juventus ska vara i möte med spelarens agent.

Colombianen James Rodriguez kommer allt längre ifrån en ny säsong i Bayern Munchen. 27-åringen ska inte vara nöjd med situationen i sin nuvarande klubb och det finns ett par alternativ för spelaren vid en flytt. Det pratas bland annat om en återkomst till Real Madrid då spelaren endast är utlånad från den spanska huvudstadsklubben. Även Juventus ska visa ett stort intresse för en värvning. Nu rapporterar italiensk press att spelarens agenter varit i kontakt med Juventus.

Enligt TMW ska James agenter Jorge Mendes och Giovanni Branchini träffat Juventus i dagarna. De båda parterna ser positivt på en övergång till Serie A för James men en affär kan ännu inte bli klar. Detta då Bayern Munchen måste bestämma sig om man vill köpa loss stjärnan eller inte.

James Rodriguez har kontrakt med Bayern Munchen till och med sommaren 2019. Hans kontrakt med Real Madrid löper ut 2021.

SE ÄVEN: 10 saker du inte visste om James Rodriguez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply