Real Madrid får värva för två miljarder

Real Madrid ska öppna plånboken – vill värva United-stjärnan

Det sägs från spanskt håll att Real Madrid ska ha mycket att spendera för. Enligt den Madrid-baserade tidningen ska huvudstadsgänget hamna på närmare två miljarder kronor för att värva för.

Vad skulle du göra med två miljarder kronor? Det finns ju väldigt mycket man skulle kunna hitta på för den summan pengar, och det lär ju Real Madrid under det kommande januarifönstret, samt framför allt under sommaren 2018.

Frågan är vilka eller vilken spelare som man kan köpa. Det är ju så att priserna gått upp sig rejält efter att bland annat Neymar gått till PSG för två miljarder kronor i somras.

Real Madrid får värva för två miljarder

Kan köpa in United-stjärnan

Barcelona köpte in Dembele från Dortund för en bit över en miljard, och nu får klubbarna finna sig i de hutlösa priserna. Det innebär att till exempel en Madrid-laget kommer att få betala runt 800 miljoner, för en bänkspelare.

Anthony Martial har förvisso gjort det bra som inhoppare, men har trots allt inte fått chansen till att bli ordinarie i Jose Mourinhos lagbygge. Då skriver The Mirror att Real Madrid vill köpa en ny anfallare, vilket kan bli Martial. Prislappen sägs ligga på cirka 800 miljoner kronor för anfallaren.

Real Madrid får värva för två miljarder

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply