Rabiot öppnar för flytt till Juventus i sommar

Rabiot öppnar för flytt till Juventus i sommar

Juventus värvar Rabiot?

Adrien Rabiot kommer inte att fortsätta i Paris Saint-Germain nästkommande säsong. Spelarens kontrakt med klubben går ut om drygt två veckor och nu bekräftar han att han samtalar med andra klubbar för en flytt i sommar.

Det är många klubbar som väntar på att Adrien Rabiot ska bestämma sig för var han vill spela nästkommande säsong. Rabiot har framför allt kopplats ihop med FC Barcelona och Juventus, två klubbar som ska ha presenterat ett formellt bud för att knyta till sig fransmannen i sommar.

Nu bekräftar mittfältaren själv att han ligger i förhandlingar med en ny klubb i sommar. Det är Juventus som sägs ligga närmst en värvning av spelaren som även kopplats ihop med både Real Madrid och Manchester United. I en intervju med italiensk press säger nu Adrien Rabiot att han samtalar med den gamla damen om ett kontrakt i sommar.

– Juventus är en stor klubb som alla skulle vilja spela för, säger Rabiot till Corriere dello Sport och avslutar:

– Det stämmer att vi för lite samtal.

Adrien Rabiot har under de senaste månaderna fått sitta på läktaren i Paris Saint-Germain. Detta efter att ha vägrat att förlänga sitt kontrakt med den franska huvudstadsklubben.

SE ÄVEN: Bekräftar: Hit flyttar Antoine Griezmann i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply