Presidenten: ”Världens bästa anfallare lämnar aldrig PSG”

Edinson Cavani hyllas av PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi.

Edinson Cavani har länkats bort från Paris Saint-Germain under våren. Nu slås dock fast att anfallaren, som presidenten beskriver som världens bästa på positionen, inte kommer att lämna Paris.

Den uruguayske stjärnan Edinson Cavani har under våren länkats bort från Paris Saint-Germain, mycket bland annat på grund av att han inte fått spela i den centrala position som önskat i den franska klubben – en position som nämligen en viss Zlatan Ibrahimovic spelat på. Under gårdagen säkrade den franska storklubben den fjärde inhemska titeln för säsongen i och med seger i cupfinalen mot Auxerre med 1-0. Ett historiskt ögonblick för storklubben.

”Bästa anfallaren enligt mig”

Där var det just Edinson Cavani som stod som matchens enda målskytt. Han har länkats till bland annat Atlético Madrid och Juventus under våren, och vissa spekulationer har hävdat att något mycket väl kunde vara på väg att inträffa i flyttväg, men nu slår presidenten fast att stjärnan inte kommer att lämna den franska huvudstaden i sommar. Och han gör det rejält.
– Jag har alltid försvarat honom. Han kommer att stanna hos oss och aldrig lämna, säger president Nasser Al-Khelaifi till Telefoot.
– Han har det bra i Paris och enligt mig är han världens bästa anfallare.

Främste målskytten i PSG

Den 28-årige anfallaren blev totalt den här säsongen lagets främste målskytt med 31 mål på totalt 52 matcher, före bland annat den svenske anfallskollegan Zlatan Ibrahimovic.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply