Uppgifter: Så dyr kan stjärnduon bli för Manchester City

118 miljoner pund sägs de behöva betala för stjärnorna

Smakar det så kostar det. Enligt dagens uppgifter från brittisk press krävs det 118 miljoner pund för att Manchester City ska lyckas värva både Paul Pogba och Kevin de Bruyne i sommar.

Manchester City är precis som vanligt ett hett ämne på transfermarknaden och satsningen mot att finnas på den absoluta toppen har fått vindarna att blåsa mot dels Juventus-mittfältaren Paul Pogba men också Wolfsburgs mittfältare Kevin de Bruyne. Idag kommer det uppgifter om hur mycket det kan krävas från storklubbens plånbok för att värva spelarna.

Höga prislappar på stjärnorna

Den belgiske stjärnan Kevin de Bruyne har slagit igenom med dunder och brak i Wolfsburg, med en lysande säsong bakom sig som toppades med den inhemska cuptiteln efter seger mot Borussia Dortmund i finalen. Enligt uppgifterna som kommer från Daily Star, krävs det 58 miljoner pund för att köpa loss spelaren. Gällande Paul Pogba som i princip är jagad av alla storklubbar ute i Europa, ska Champions League-finalisten Juventus efterfråga 60 miljoner pund för sin mycket lovande fransman.

”Vi känner varandra”

Kevin de Bruynes agent, Patrick De Koster, har bekräftat att samtal med Manchester Citys direktör Txiki Begiristain ägt rum.
– Jag har träffat personer från Manchester City och vi känner varandra. Jag har däremot aldrig pratat med Manchester United, men samtidigt har flera andra klubbar varit i kontakt., säger han enligt Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply