Manchester United förbereder bud på Benzema

Premier League-klubben ger sig in i jakten på Real Madrids franska anfallare

Karim Benzema har lockat till sig intresse från Manchester United och nu kan Premier League-klubben vara på väg att lägga ett bud på fransmannen. United kommer däremot att få konkurrens från andra storklubbar.

27-årige Karim Benzema kom till Real Madrid 2009 och har nu spelat hela sex säsonger för den spanska huvudstadsklubben. Den här säsongen har det blivit 15 mål och 11 assist på 29 ligamatcher, och nu är flera storklubbar ute efter anfallaren.

Tidigare under våren har klubbar som PSG, Arsenal och Liverpool ryktats vara intresserade av en värvning i sommar, men nu uppges alltså även Manchester United ge sig in i leken. Det är The Mirror som rapporterar om Uniteds intresse och att det, enligt spanska medier, är just United som ligger närmast en övergång i dagsläget.

Förbereder bud på 460 miljoner kronor

Louis van Gaal ska vara väldigt sugen på att värva Karim Benzema i sommar, en affär som dock inte kommer att bli billig. Det rapporteras nämligen att budet som Manchester United förbereder kommer att ligga på hela 460 miljoner kronor.

27-årige Karim Benzema, som även har presterat i Champions League i år med sex mål på nio matcher, har för närvarande fyra år kvar på kontraktet i Madrid, något som är en bidragande faktor till det höga priset.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply