Premier League-trio jagar Götze

Premier League-trio jagar Götze

Kan gå till Arsenal i sommar

Mario Götze må vara proffs i den tyska klubben Dortmund. Men den 26-årige mittfältaren har inte riktigt fått den karriär som mittfältaren själv hoppats på. Nu kan han dock hamna i Premier League.

Den tyska VM-truppen 2018 är i Ryssland för att försvara sitt VM-guld från 2014. Ett guld som Mario Götze sköt till tyskarna, men en titel han inte kommer att få vara med och försvara. Det handlar nämligen om att hans karriär inte fått någon spikrak kurva uppåt sedan han som 22-åring skjutit sitt land till det bästa i världen, vilket gjordes på övertid.

I år kommer tyskarna bland annat att få möta Sveriges VM-lag, men Götze kommer alltså inte att vara där. Han kan istället stanna hemma och fokusera på att försöka gå till Premier League.

Tre klubbar jagar honom

LÄS MER: Bästa mittfältarna i VM

Det är alltså en trio av klubbar tysken. Det är först och främst Arsenal, en klubb som har kopplats ihop med många spelare det senaste. Annars vill även fler lag på de brittiska öarna köpa den tyske mittfältarna.

Då i första hand Everton och West Ham. Premier League-lagen har ju rent generellt väldigt bra pengar, vilket gör att de har goda chanser att köpa även lite större namn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply