• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Robin Olsen kopplas ihop med Liverpool

Uppgifter: Robin Olsen kopplas ihop med Liverpool

Liverpool siktar in sig på Robin Olsen

The Reds ser svensken som ett alternativ till målvaktsposten om man inte skulle lyckas värva Jan Oblak eller Alisson Becker.

Liverpool är på jakt efter en ny målvakt. Högst upp på önskelistan är Jan Oblak och Alisson Becker men om man inte skulle lyckas har man ett nytt namn man vill gå efter svenske Robin Olsen.

Enligt brittisk press är Olsen trea på Jurgen Klopps önskelista och kan komma att flytta till Anfield efter VM som drar igång under torsdagen. Der är ansedda The Guardian som kommer med uppgifterna om att den före detta Malmö FF-spelaren kan bli ersättare till Karius efter den usla insatsasen i Champions League-finalen.

Det är dock inte bara Liverpool som ska vara på jakt efter svensken. Även Gazzetta dello Sport skriver att AS Roma vill köpa loss Olsen om deras målvakt Alisson skulle styra skutan på annat håll.

Olsen har varit klar med att han vill lämna Parken och FCK har även i planerna att sälja svensken. Förutom Liverpool har Olsen öven kopplats ihop med Crystal Palace. Bundesliga ska även vara ett alternativ. Inget ser dock ut att hända under VM där Olsen är startspelare i Sveriges VM-trupp.

Spelarens kontrakt med den danska huvudstadsklubben sträcker sig till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply