Porto vill låna Danilo från Manchester City

Porto vill låna Manchester City-stjärnan Danilo resten av säsongen och spelaren själv är sugen på en utlåning till sin gamla klubb.

Danilo anlände inför säsongen till Manchester City från Real Madrid i hopp om att få spela från start. 26-åringen har hamnat i Pep Guardiolas frysbox och säkra källor menar att Danilo inte har någon framtid i Manchester City och det bästa alternativet vore att lämna klubben redan i januari. Den brasilianska fotbollsspelaren är själv orolig över att bli utanför truppen inför kommande VM i sommar.

Danilo hade tre lyckade säsonger med Porto innan han gav sig av till Real Madrid 2015 vilket skulle bli en svår uppgift för spelaren. Danilo har ett kontrakt med Manchester City som sträcker sig till 2022 med klubben.

Porto vill låna Danilo från Manchester City

Danilo blev inte den succén som Pep Guardiola hade hoppats på och istället har spelaren fått ägnat mycket tid på bänken vilket har gjort att Danilo har tröttnat på situationen.

Inför VM i sommar har Brasilien hamnat i en grupp med Schweiz, Costa Rica och Serbien. Att Danilo lånas ut redan i januari är högst trovärdigt eftersom hans situation i Manchester City är kritisk och han är behov av speltid.

SE ÄVEN: Lista: Sämsta elvan som vunnit Premier League

Porto vill låna Danilo från Manchester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply