Ángel Di Maria inte nöjd i PSG – kan lämna klubben inom kort

Ángel Di Maria inte nöjd i PSG - kan lämna klubben inom kort

Di Maria kan lämna PSG

Argentinaren som fått allt mindre speltid efter värvningarna av Neymar och Kylian Mbappé säger i en intervju med fransk press att han vill ha mer speltid. Han tillägger dock att han är glad i den franska huvudstadsklubben.

Nästan allt har varit frid och fröjd när det kommer till Paris Saint-GErmain och klubbens värvningar i sommar. Det är dock en spelare som fått lida extra mycket efter värvningarna av Neymar och Kylian MbappéÁngel Di Maria har gått från startspelare till inhoppare och nu öppnar han dörren för en flytt. Detta även om han påpekar att han är glad på Parc des Princes.

– Jag är lycklig här i Paris och med PSG. Jag skulle dock vilja ha mer speltid. Jag fick chansen i förra matchen och visade då att jag fortfarande kan bidra till laget, säger Di Maria till tidningen L’Equipe.

Den före detta Real Madrid och Manchester United-spelaren har kopplats ihop med flera klubbar under den senaste tiden, framför allt FC Barcelona. Även Inter och Juventus ska ha anmält sitt intresse för Di Maria som sitter på ett kontrakt med PSG till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Uppgifter: Angel Di Maria kan styra skutan mot Kina i vinter

PSG ställs mot Real Madrid i Champions League

Vi bjuds på ett riktigt toppmöte när det kommer till Champions Leagues åttondelsfinaler. Paris Saint-Germain ställs nämligen mot Real Madrid. Det första mötet går av stapeln 14 februari och returen tre veckor senare, den 6 mars.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply