Liverpool ger sig in i kampen om Vrsaljko

Liverpool ger sig in i kampen om Vrsaljko

Efter sin succé i Atletico Madrid-tröjan jagar många klubbar Sime Vrsaljko. Vrsaljko har visat på ett högklassigt försvarspel i La Liga-klubben sedan han anlände från Sassuolo 2016. 

Enligt många brittiska tidningar har Liverpool fått upp ett intresse för den kroatiska landslagsmannen och man utmanar både Juventus och Napoli om stjärnan. Enligt olika tidningar är  det Napoli som leder kampen om Kroaten.

I sommar kommer VM spelas i Ryssland och Vrsaljko är en spelare som kommer bli viktig kugge för sitt land och han har ett kontrakt med Atletico Madrid som löper ut 2021. Liverpool är en klubb som letar efter en högerback eftersom man har haft problem med sitt försvarspel under den nuvarande säsongen. Det är svårt att tro att Atletico Madrid kommer släppa Vrsaljko för en billig summa och därför blir kampen mellan dessa klubbar intressant att följa upp.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

Atletico har även åkt ut Champions League vilket gör att man får spela i Europa League istället vilket kan vara en ledande faktor till att Sime Vrsaljko kommer att lämna klubben redan i vinter. Vi får helt enkelt se vart den här historien slutar.

Liverpool ger sig in i kampen om Vrsaljko

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365