Paulo Dybala ersätter Neymar i Barcelona?

Paulo Dybala ersätter Neymar i Barcelona?

Barcelona vill värva Juventus-spelaren

Neymar har lämnat Barcelona för PSG. Nu vill spanjorerna att Paulo Dybala ersätter brasilianaren, uppger Football Italia.

I torsdags presenterades Neymar av Paris Saint-Germain. Därmed blev det officiellt att stjärnan lämnar Barcelona. Efter det har den spanska klubben börjat leta efter brasilianarens ersättare. Klubbledningen på Camp Nou riktar sina blickar mot Italien och Juventus. De vill värva Paulo Dybala, skriver Football Italia.

Barcelona är villiga att erbjuda 120 miljoner euro för att få Juventus att släppa spelaren. De kan även tänka sig att erbjuda Andrés Iniesta i utbyte. I så fall kan spanjorerna tänka sig att spendera 90 miljoner euro plus att släppa mittfältaren till Italien för att få Dybala i utbyte. De spanska cupmästarna är också öppna för att inkludera både Rafinha och André Gomes i en potentiell affär.

Vill inte sälja

Barcelona kommer dock få jobba hårt för att övertala Juventus att släppa Dybala. Serie A-mästarna är inställda på att behålla argentinaren.

Om spanjorerna inte lyckas med att övertala Juventus kommer föreningen i stället att rikta sina blickar mot England. I så fall kommer man i stället att försöka plocka in Philippe Coutinho från Liverpool. Där är de beredda att betala 100 miljoner euro för spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply