bet365

Roma vill värva Juan Mata

Manchester United-stjärnan närmar sig flytt till Serie A

Juan Mata på Romas önskelista

Den italienska storklubben vill förstärka mittfältet till nästa säsong och längst upp på önskelistan står Juan Mata. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift att värva spelaren från Manchester United.

AS Roma har under de senaste månaderna varit på jakt efter en offensiv mittfältare. Man har under en längre tid visat intresse för Riyad Mahrez från Leicester men då jakten på landslagsspelaren från Algeriet föredrar att stanna i Premier League har Roma tvingas rikta blickarna mot annat håll. Serie A-klubben ska inte ha gett upp en värvning av Mahrez men man har börjat sätta plan B i bruk för att inte bli utan någon storvärvning i sommar.

Det är italienska Calciomercato som kommer med uppgifter om att AS Roma jagar Juan Mata i Manchester United men det är fortfarande oklart hur mycket den italienska huvudstadsklubben är beredda att betala för spelaren.

Spelarens kontrakt med Manchester United går ut efter säsongen och det är oklart om Jose Mourinho räknar med spanjoren till nästa säsong.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2017

Roma vill värva Juan Mata

United närmar sig Perisic

Det är heller ingen hemlighet att United har varit intresserade av Inter Milans anfallsstjärna Ivan Perisic under en längre tid och har gjort försök att värva den serbiske yttern, som dock har slagits ned. Inter vill ha 50 miljoner pund för anfallaren, något som United har backat för. Inter vill dessutom ha en spelare på köpet, Anthony Martial, detta skriver Metro.

Enligt uppgifter skall Martial nu ha givit sitt godkännande till ett möjligt byte och sägs vara intresserad av att flytta till Milan och få testa sina färdigheter i Serie A. Mourinho är dock tveksam, även om det enbart rör sig om en utlåning. Förhandlingar fortsätter klubbarna emellan och det kan hända att United måste se besegrade och gå med på Inters krav, för att få Perisics signatur.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply