Liverpool ger sig in i jakten på Teodorczyk

Liverpool ger sig in i jakten på Teodorczyk

Den polske anfallaren är i målform

Liverpool är nästa klubb att ansluta sig till skaran av klubbar som är intresserade av att värva Dynamo Kievs anfallare Lukasz Teodorczyk, för närvarande på lån i belgiska Anderlecht, som har levererat 21 mål på 25 matcher.

Lukasz Teodorczyk är en mycket uppskattad anfallare för närvarande. Den polske forwarden spelar till vardags i ukrainska Dynamo Kiev men är denna säsongen utlånad till belgiska Anderlecht, och har gjort blixtsuccé i laget. På 25 spelade matcher, utslaget på alla turneringar, har anfallaren redan gjort hela 21 mål. Det har blivit 13 mål i ligan på 16 matcher, fem mål på fem matcher i Europa League samt i kvalificeringen och i belgiska cupen. Den 25-årige anfallaren har visat prov på en mycket lovande talang och hans framgångar har gjort ringar på vattnet och spridit sig.

Enligt engelska rapporter, via TMW, så sägs Liverpool nu ha fått upp ögonen för anfallaren. Anderlecht sägs vara väldigt benägna av att köpa strikern efter att deras lån-deal är slut, men det kan hända att Liverpool hinner före och har andra fördelar att locka med. Jürgen Klopp och co. skulle göra gott med en renodlad striker vars enda jobb var att ösa in mål, men Merseyside-klubben är inte de enda intresserade. Sedan tidigare har West Ham, Everton och Sunderland redan visat sitt intresse för 25-åringen, och priset för honom och hans målform sägs ligga på runt 18 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply