Philippe Coutinho ska ersätta mittfältarna i FC Barcelona

Philippe Coutinho ska ersätta mittfältarna i FC Barcelona

Barcelona släpper inte Coutinho-intresset

Enligt spansk media ska Barcelona ha bestämt sig för att försöka värva Philippe Coutinho efter att varken André Gomes eller Arda Turan imponerat i lördagens El Clásico.

Philippe Coutinho är en av de spelare som ligger högst upp på FC Barcelonas önskelista till vinterns transferfönster. Efter gårdagens El Clásico där man misslyckades knappa in på ärkerivalen Real Madrid i toppen av tabellen har man nu pekat ut två spelare som inte håller mättet, samt vem man vill ta in som ersättare.

Först och främst är det mittfältarna Arda Turan och André Gomes som är de utpekade i Barcelona. Gomes som fick inleda matchen från start gjorde ingen vidare bra insats samtidigt som Turan fick stark kritik riktad mot sig efter gårdagens match på Camp Nou. Det är oklart vad Barcelona kommer att göra med de båda mittfältarna men klubbledningen ska vara överens om att man behöver hämta in en ersättare, detta i form av Liverpools mittfältare Philippe Coutinho, en spelare som man jagat under ett längre tag.

Brasilianaren har tidigare provat på spel i La Liga under sin sejour i grannklubben Espanyol och även om prislappen sägs komma att bli hög ska Barcelona få in pengarna i form av försäljningar av både Turan och Gomes. Det är oklart om det hela kommer ske i vinter eller nästa sommar.

Coutinho har en lön på 75.000 pund i veckan och spelaren har kontrakt med Liverpool till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply