Officiellt: Serge Aurier klar för spel i Tottenham Hotspur

Officiellt- Serge Aurier klar för spel i Tottenham Hotspur

Serge Aurier klar för Tottenham

Under torsdagen bekräftar Tottenham att man värvar Serge Aurier från Paris Saint-Germain.

Tottenham Hotspur fortsätter att värva försvarare. Tidigare under sommaren gjorde man klart med Davinson Sánchez från Ajax och nu står det även klart att Spurs värvar Serge Aurier från Paris Saint-Germain.

Högerbacken skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022 och kommer bära tröjnummer 24 i sin nya klubb.

– Detta är en enorm möjlighet i en väldigt stor fotbollsklubb och jag är redo att visa vad jag går för. Detta är en nystart för mig och jag kommer göra allt för att klubbens stora fanbase ska vara stolt över mig. Fansen är de viktigaste i en fotbollsklubb och jag ser fram emot att visa de vem den riktiga Serge Aurier är, säger spelaren till klubbens officiella hemsida.

Officiellt- Serge Aurier klar för spel i Tottenham Hotspur

Kan sälja Toby Alderweireld

Det är ingen hemlighet att Antonio Conte inte är nöjd med vad Chelsea åstadkommit på värvningsfronten under sommarens transferfönster. Den engelska huvudstadsklubben har värvat bland annat Bakayoko och Álvaro Morata men då tränaren inte är nöjd kan det komma att bli ytterligare värvningar under de sista dagarna på transferfönstret.

En position som Chelsea sägs vara benägna att förstärka är mittbacksplatsen och enligt flera engelska medier är Toby Alderweireld från Tottenham Hotspur det namn som ska gillas mest hos klubben från sydvästra London.

Alderweireld sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020 och det är oklart om eller hur mycket Spurs kommer kräva för att släppa belgaren som anslöt från Atlético Madrid sommaren 2015, detta för 16 miljoner euro.

Officiellt- Serge Aurier klar för spel i Tottenham Hotspur
Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply