Sverige Bulgarien TV – vilken kanal visar Sverige – Bulgarien VM-kval match på TV?

Sverige - Bulgarien TV- vilken kanal visar Sverige - Bulgarien VM-kval match på TV?

Sverige vs Bulgarien TV-tider – vem visar Sverige/Bulgarien matchen?

Sverige-Bulgarien TV-kanal – vilken kanal visar Bulgarien-Sverige VM-kvalmatch på TV? Hos Unibet kan man se och spela på flertalet fotbollsmatcher, men inte denna. Vem sänder Sveriges VM-kvalmatch mot Bulgarien i fotboll på TV? Vilken kanal visas matchen Sverige-Bulgarien? Sedan en lång tid tillbaka är det SBS Discovery som har TV-rättigheterna till Sveriges landslagsmatcher och kommer att visa Sverige-Bulgarien VM-kvalmatch i fotboll på någon av deras svenska kanaler. Spela på Sverige VM-kvalmatch – vinn resa till Holland =>

Denna gång ställs båda lagen, Sverige och Bulgarien, mot varandra i Sofia, Bulgarien och det återstår att se om Sverige kan vinna även den andra matchen. Det första mötet vann man med 3-0 hemma på Friends Arena. Spela riskfritt på Sverige – få C More Premium gratis i 1 månad =>

Vilken kanal sänder Sverige-Bulgarien live stream gratis

Vilken kanal sänder VM-kval fotboll Sverige-Bulgarien? Dplay direktsänder Sverige-matchen via live stream. Följ Sverige – Bulgarien live stream hos Unibet! Vad gäller Sverige/Bulgarien matchen så är både TV-kanal och TV-tid klart. Det är SBS som kommer att visa matchen och avspark sker 20:45.

LIVEODDS + BETTING LIVEODDS + BETTING SE ALL EUROPEISK TOPPFOTBOLL
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Fotboll live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Bulgarien Sverige stream via Viaplay live streaming
Se matchen gratis här! Registrera här! Beställ här!

Vart sänds Sverige/Bulgarien matchen på torsdag? 

Se Sverige Bulgarien på TV? Silly Season har fått många frågor rörande Sverige/Bulgarien matchen på TV och en hel del frågor rörande Sverige/Bulgarien VM-kval match. Därav så har vi tagit reda på fakta om denna match. Kanal 5 sänder Sverige – Bulgarien. Matchen är väldigt viktig för att Sverige ska fortsatt ha ett VM-avancemang i egna händer. Tidigare såg det inte speciellt bra ut men efter den oväntade vinsten hemma mot Frankrike räcker det för Sverige att vinna resterande matcher för att ta sig till VM.

Vem visar Sverige – Bulgarien? Kanal Sverige – Bulgarien? vem visar Sverige – Bulgarien? Vilken tid börjar Sverige – Bulgarien? Vilken kanal visar VM-kvalet? Streama Sverige – Bulgarien? Se Sverige – Bulgarien på nätet? Se Sverige gratis? Det är Kanal 5 som kommer att sända matchen som går av stapeln på torsdagskvällen mellan Sverige – Bulgarien torsdag den 31 augusti klockan 20:45.

Sverige Bulgarien vilken tid? Sverige Bulgarien VM-kval match startar kl. 20:45. TV-sändningen börjar redan kl. 19:00. 

MISSA INTE: spela på Sverige vs Bulgarien – få 200% i bonus!

Sverige Bulgarien TV - vilken kanal visar Sverige - Bulgarien VM-kval match på TV?

Sverige mot Bulgarien matchen

Det är dags igen för VM-kval. Innan sommaren slog Sverige överraskande nog Frankrike hemma på Friends Arena med 2-1 efter mål av Jimmy Durmaz och Ola Toivonen som satte de gulblåa i en väldigt bra sits. Nu gäller det att hålla i den fina formen och även vinna över Bulgarien i jakten på en plats i nästa års VM-slutspel. På pappret är det Sverige som på förhand är favoriter. Först och främst för att man ligger före sin kommandeSverige - Bulgarien TV- vilken kanal visar Sverige - Bulgarien VM-kval match på TV? motståndare i gruppen men även då Sverige vann det första mötet mellan de båda lagen, detta i mitten av oktober månad 2016. Den matchen slutade 3-0 till Sverige och det ska krävas mycket till att det blir en bulgarisk vinst (4.25) när de båda ställs mot varandra den 31 augusti. Sveriges VM-kvaltrupp innehåller som tidigare bekant ingen Zlatan Ibrahimovic då anfallaren valt att sluta i landslaget. Trots det ska man slå Bulgarien som ligger fyra i kvalgruppen, detta med 9 poäng på 6 matcher.

Spela på Sverige-Bulgarien matchen?

Det kommer att bli en tuff match de båda parterna emellan och det finns ingen som säkert kan säga hur det kommer sluta, men spelbolagen tror att Sverige kommer att ta hem vinsten. Ska du spela på Sverige-Bulgarien? Om ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från bet365Unibet, Ladbrokes och Expekt.

Sverige - Bulgarien TV - vilken kanal visar Sverige - Bulgarien VM-kval match på TV?

Sverige-Bulgarien odds

  • Bäst odds på seger för Bulgarien: 4.25
  • Bäst odds på oavgjort: 3.50
  • Bäst odds på seger för Sverige: 1.85

Spela på Sverige vs Bulgarien live hos Unibet! Se Sverige Bulgarien odds för fler odds och Sverige Bulgarien speltips.

LIVE STREAMING GRATIS
LIVE STREAMING
RISKFRITT SPEL
RISKFRITT SPEL
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt + 1000 kr i riskfritt
Fotboll live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
Se matchen gratis här! Registrera här! Spela riskfritt här! Spela riskfritt här!

Sverige vs Bulgarien biljetter

Vill du köpa biljetter till Sverige – Bulgarien kan du göra det beställa biljetter HÄR hos ticketmaster.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply