Officiellt: Liverpool värvar Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal

Officiellt- Liverpool värvar Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal

Oxlade-Chamberlain klar för Liverpool

Liverpool bekräftar under torsdagsförmiddagen att man värvar Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal. 

Alex Oxlade-Chamberlain sades endast vara detaljer från att lämna Arsenal och skriva på för lokalkonkurrenterna Chelsea. Samtliga parter sades vara överens men i sista stund tog förhandlingarna en tvärvändning och istället sades spelaren välja Liverpool.

På torsdagsförmiddagen bekräftar Anfield-klubben att man värvar spelaren som genomgick den obligatoriska läkarundersökningen sent på onsdagskvällen. Läkarundersökningen genomfördes på St George’s Park där det engelska landslaget för närvarande är samlade inför VM-kvalet och det var även där som spelare skrev på ett långtidskontrakt med sin nya klubb.

Officiellt- Liverpool värvar Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal

Efter totalt 132 framträdanden för Arsenal Premier League flyttar alltså Oxlade-Chamberlain till Liverpool och ansluter efter Englands VM-kvalmatcher under landslagsuppehållet.

– Jag är väldigt lättad över att ha skrivit på för Liverpool och jag vill ge ett stort tack till alla på fotbollsförbundet som gjorde detta möjligt, att kunna genomföra läkarundersökningen under landslagssamlingen, säger spelaren och fortsätter:

– Jag kommer inte säga så mycket idag. Jag är här med landslaget och har två viktiga matcher framför oss så jag vill fokusera på de. Jag kan dock inte bärga för att åka till Melwood, avslutar spelaren i en intervju med Liverpools officiella hemsida.

Liverpool värvar Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal
Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply