Officiellt: Cesar Azpilicueta förlänger med Chelsea

Officiellt: Cesar Azpilicueta förlänger med Chelsea

Chelsea förlänger med Cesar Azpilicueta

Chelseas spanske försvarare Cesar Azpilicueta skrev under tisdagen på ett nytt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben som binder honom till och med 2021.

Cesar Azpilicueta stannar i Chelsea, det står klart under tisdagen då man offentliggjorde det nya kontraktet som de båda parterna kommit överens om. Spanjoren som kom till Stamford Bridge 2012 från Ligue 1-klubben Marseille säger till klubbens hemsida att han är väldigt glad.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt. Sen jag kom hit har mitt mål varit att utvecklasa som spelare och vinna troféer. Det nya kontraktet ger mig chansen att fortsätta med precis det jag ville, fortsätta i klubben och jag är väldigt lycklig här, säger han och fortsätter:

– Vi har gått igenom flera bra perioder denna säsong och sen dag ett har vi jobbat väldigt hårt. Vi har en tränare med nya idéer och jag är väldigt glad över att få jobba med honom. Vi kan fortfarande bli ännu bättre och det långa kontraktet är ett bevis på att vi vill vinna titlar.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply