bet365

Fem hetaste åttondelsfinalerna i Champions League 2017

Fem hetaste åttondelsfinalerna i Champions League 2017Fem bästa åttondelsfinalerna i CL 2017

Vilka är de bästa matcherna i åttondelsfinalerna i Champions League? Vilken match borde man se mest fram emot? Det är frågor man ställer sig nu när Champions League-lottningen är avklarad för denna gång. Åtta dubbelmöten ska nu spelas där storlag från Europas alla hörn flyger över hela kontinenten för att ta ett steg närmare för att kunna krönas som årets bästa lag. Denna gång har vi toppmöten i England, Spanien, Tyskland och Italien att se fram emot, men vilka möten är egentligen de hetaste?

Här kan du se spelschema för Champions League åttondelsfinaler 2016 och vilka  kanaler som visar Champions League åttondelsfinaler på TV.

Topp 5: Champions Leagues bästa åttondelsfinaler 2016

På Silly Season Sverige finns många listor att läsa om ni är sugna på att samla på er ytterligare nördkunskaper om fotbollen. Till exempel har vi en lista om 10 tyranner och deras favoritlag, 10 hårdaste skotten och 10 talanger som aldrig blev något. Missa inte vår sammanställning av läsvärda artiklar i slutet av denna lista.

GRATIS LIVE STREAM
GRATIS LIVE STREAM LIVE STREAM HD*
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Champions League live stream Viaplay live streaming
Hämta bonus här! Hämta bonus här! Beställ här!

*Ingen bindningstid så du kan säga upp Viaplay Sport på direkten ifall du endast vill se någon enstaka CL-match live stream via Viaplay.

5. FC Porto – Juventus

5 hetaste åttondelsfinalerna i Champions League 2017 - FC Porto - Juventus

På femte plats hittar vi Porto som ställs mot jätten Juventus. Italienarna var i final 2015 där man föll mot Barcelona och nu börjar vägen till en ny final, frågan får vi reda på våren 2017.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply