bet365

Officiellt: Brasiliansk talang klar för Chelsea

Chelseas första värvning klar

För ett par dagar sedan la Nathan Allan ut en bild på Instagram där han stod utanför Chelseas träningsanläggning. Nu är den brasilianske talangen helt klar för London-klubben. 

Chelsea har en här säsongen gått som tåget i Premier League och efter bara två förluster under hela säsongen fram tills nu stod det efter segern mot Crystal Palace för två veckor sedan klart att man för femte gången någonsin lyckats vinna den engelska högstadivisionen. London-klubben har dock inte lagt sig på latsidan – man har redan börjat leta efter förstärkningar och idag blev det klart med sommarens första värvning.

Avslöjade själv på Instagram

Redan för ett par dagar sedan avslöjade Nathan Allan de Souza själv på Instagram att han var i stort sett klar för den engelska storklubben. Nu har 19-åringen också genomgått sin läkarundersökning och tidigare under torsdagen bekräftade Chelsea på sin officiella hemsida att man lyckats knyta till sig brassen.

”Väldigt glad”

Nathan kommer ansluta från hans nuvarande klubb Atletico Paranaense till Chelsea när transferfönstret öppnar den 1 juli och den offensive mittfältaren, som på Instagram tidigare förkunnat att ”det är en dröm som blir sann”, är minst sagt glad över att ha skrivit på för Premier League-mästarna.

– Jag är väldigt glad över att få skriva på för de engelska mästarna Chelsea, och jag hoppas kunna lära mig mycket och utveckla mitt spel, säger han till klubbens hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply