Oavgjort i svängig match på Carrow Road

Norwich och Swansea delade på poängen i lördagens Premier League-match på Carrow Road, en match som slutade 2-2. Michu gav bortalaget ledningen, men mål från Robert Snodgrass och Michael Turner vände på matchen innan Luke Moore kvitterade till 2-2 efter 75 minuter.

Michu var nära att ge Swansea ledningen redan efter tio minuter, när han överlistade Mark Bunn med ett distansskott. Domaren Michael Oliver hade dock redan blåst frispark för hemmalaget eftersom Luke Moore fällde Jonathan Howson dessförrinnan.

Hemmafansen ville sedan ha straff när Robert Snodgrass tog sig förbi Wayne Routledge och fick en knuff precis när han kom ner till kortlinjen och passade snett bakåt.

Det blev en bra chans för Norwich ändå, men Michel Vorm lyckades rädda Michael Turners avslut. Till slut skulle Swansea ta ledningen, med tio minuter kvar av första halvlek gjorde Michu nämligen sitt 17:e ligamål för säsongen.

Chico Flores slog en passning i djupled till Jonathan De Guzman, som drev bollen ner till kortlinjen innan han hittade snett bakåt till spanjoren som tryckte upp bollen i nättaket.

Då hade den 28-årige Lee Camp fått hoppa in istället för Mark Bunn, som drog på sig en skada i ljumsken efter femton minuters spel.

Camp fick se sitt lag kvittera med fem minuter kvar av första halvlek, när Elliott Bennett kom runt på högerkanten och slog ett inlägg mot bortre stolpen där Snodgrass dök upp och nickade in 1-1 i öppet mål.

Anfallaren Luke Moore fick en bra möjlighet för Swansea i början av andra halvlek när Routledge lobbade fram bollen i straffområdet, men Camp kom ut bra och lyckades styra ut bollen till hörna.

Efter en knapp timmes spel vann Norwich en frispark strax utanför straffområdet på högerkanten. Bennett slog frisparken och mittbacken Turner mötte bollen med en halvvolley vid den bortre stolpen. Vorm var chanslös och Norwich tog ledningen med 2-1.

Swansea-managern Michael Laudrup genomförde ett dubbelbyte strax därefter när Angel Rangel och Pablo Hernandez byttes in mot Ben Davies och Wayne Routledge.

Keiansu Kamara, som lånades in till Norwich i januari, fick chansen att avgöra matchen med knappa tjugo minuter kvar, men han tog för lång tid på sig framför mål och Swansea kunde rensa undan. Istället kvitterade bortalaget till 2-2 lite senare i matchen.

Dwight Tiendalli slog ett inlägg från vänster mot den bortre delen av straffområdet, där Angel Rangel dök upp och nickade bollen i sidled till Moore som satte bollen i nät bakom Camp med en volley från nära håll.

Grant Holt byttes in med elva minuter kvar och hade tur att undvika en utvisning direkt när han kom in och gjorde en satsning mot Flores med dobbarna före. Oliver uppmärksammade dock inte situationen och Holt kom undan utan en varning.

Michu fick en jättechans att ge Swansea alla tre poäng på tilläggstid, när bollen rullade till honom mitt framför mål i straffområdet. Avslutet blev dock en stor besvikelse och gick högt över ribban. Matchen på Carrow Road slutade därmed 2-2, ett resultat som får anses vara rättvist.