Nikola Djurdjic tillbaka till PSG-matchen

Nikola Djurdjic redo att skaka Paris Saint-Germain

Under tisdagen gjorde Malmö FFs serbiske anfallare Nikola Djurdjic den första riktiga träningen efter operation och allting såg bra ut.

Det är ungefär en vecka kvar tills Malmö FF möter Paris Saint-Germain på Swedbank Stadion. Det kommer bli en historisk match då Zlatan Ibrahimovic återvänder till sin hemstad, där superstjärnen själv har hyrt Stortorget för att montera upp en storbildsskärm där matchen kommer visas. Matchen kommer även bli till en bok med alla de bästa fotografierna från matchdagen samlade på ett ställe.

”Känns fantastiskt”

En spelare som ser fram emot matchen väldigt mycket är anfallaren Nikola Djurdjic som precis gått igenom en operation.

– Det är första gången jag är fit sedan jag kom till klubben. Det känns fantastiskt. Jag är så glad att inte ha ont och ser fram emot varje träning och inte minst de två stora matcherna vi har framför oss, sa Nikola Djurdjic till Sydsvenskan på tisdagsförmiddagen.

Ända sen bortamatchen mot Åtvidaberg den 1 augusti i somras har serbens ljumske påverkat honom, och när det blev ett uppehåll på tre veckor tvekade han aldrig att åka till Tyskland för att operera sig.

– Jag såg att det var ett uppehåll på 21 dagar och att jag bara missade en cupmatch. Jag har gjort samma operation i andra ljumsken och då var jag tillbaka på tio dagar, så jag är inte överraskad att det gått så fort.

En läkare i München har gjort båda operationerna.

– Hon är helt fantastisk, jag är skyldig henne ett stort tack.

29-åringen från Pirot i Serbien kom till den skånska klubben i somras och gjorde endast två matcher innan han började känna av problemen.

– Jag har varit frisk en vecka i den här klubben, men jag var ju inte fit när jag kom, befann mig mitt i en försäsongsträning.

När vi pratar om PSG-matchen på onsdag, spricker Nikola Djurdjic upp i ett leende.

– Jag ska göra det bästa av det. Jag vill verkligen bjuda på något extra.

Osäker framtid för Nikola Djurdjic i Malmö FF

Spelaren är endast på lån från Bundesliga-klubben Augsburg säsongen ut men säger att han vill ge allt i det som är kvar detta året, samtidigt som han inte stänger dörrarna helt för en permanent flytt.

– Vi får se vad som händer. Det bör hända mycket snart, men det är nog inte så mycket upp till mig. Jag såg en match med Augsburg när jag var där nere, men pratade inte med dem. Det handlar mycket om deras planer för mig, säger Nikola Djurdjic.

– Nikola är en fantastisk kille. Han har inte fått ut sin fulla potential på grund av skadan. Han har mycket fotboll och mål i sig – vi har bara fått se det då och då. Jag hoppas vi har honom klar på onsdag, det ser ju så ut. Vi får bara passa på såret efter operationen, så att inget går fel, säger MFF-tränaren Åge Hareide.

 

Källa: Sydsvenskan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply