Zlatan Ibrahimovics överraskning – bokar Stortorget inför hemkomsten

bet365

Malmö FF:s äventyr i Champions League blev så mycket mer än vad man först hade trott. Förutom en chans att möta världens största lag kommer nu Zlatan Ibrahimovic att återvända till staden där han växte upp och spela mot sin moderklubb. Nu har han bokat Stortorget så att hela Malmö kan se matchen.

Den 25 november kommer allt att handla om en enda man. Det är nämligen då Zlatan Ibrahimovic återvänder till Malmö för att spela mot sin moderklubb Malmö FF i sin egen hemstad för första gången i en tävlingsmatch. PSG kommer på besök i sin bortamatch i Champions League mot just MFF, och det kommer alltså vara så mycket mer än en fotbollsmatch.

”Hela Malmö kommer att kunna se matchen”

Ibrahimovic har dock en riktig överraskning till hela staden inför sin återkomst. Han meddelar alla sina fans via sin app Zlatan Unplugged vad som kommer att hända.

— Jag har tidigare garanterat att matchen kommer höras över hela Malmö. Nu har jag även sett till att hela Malmö kommer att kunna se matchen. Jag har bokat Stortorget där matchen kommer sändas live. Alla är välkomna, skriver han.

—Fler överraskningar väntar under den dagen. I´m on my way…, avslutar han.

Slog igenom i Malmö

Nu när Zlatan Ibrahimovics karriär börjar närma sig sitt slut så måste det vara stort att få återvända till Malmö och spela tävlingsfotboll igen, även om man kommer att spela för motståndarlaget. Det var ju som tidigare nämnt i MFF som den svenske landslagskaptenen slog igenom för att sedan ge sig ut i Europa och bli en av tidernas bästa fotbollsspelare. Han spelade i A-laget mellan 1999-2001, för att han sedan skulle flytta till Ajax. Därefter har han representerat klubbar som JuventusInterBarcelonaAC Milan och nu Paris Saint-Germain. I landslaget har det dessutom blivit 107 landskamper med rekordmånga 57 mål.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply