Newcastles fina form fortsätter

Det var en jämn drabbning på St. James Park idag när Newcastle United tog emot West Bromwich Albion – och vann.

Det var Yoan Gouffran som öppnade målskyttet tio minuter innan halvtid när han nickade in 1-0 på en Cabaye-hörna. West Brom-målvakten Myhill misslyckades med en utboxning och Gouffran nådde högst på returen.

Men Chris Brunt lyckades kvittera 8 minuter in på andra halvlek när en boll från högerkanten flög över alla Newcastle-försvarare och landade framför Brunt som dundrade in kvitteringen bakom Tim Krul.

Fem minuter efter West Broms kvittering drog Moussa Sissoko till med en makalös projektil precis utanför West Brom-boxen. Bollen flög med en otrolig fart och kraft upp i vänstra krysset – långt bortom Myhills räckhåll.

2-1 blev det och Newcastle klättrar i tabellen. För West Broms del är det bara att blicka framåt och försöka få med sig något poäng när Manchester City gästar The Hawthorns på onsdag kväll.