Nasri, Mertens, Biglia, Vlaar och Özyakup placeras i Inter

Inter förbereder en ny shoppingrunda

Inter värvade friskt under sommarens transferfönster, men trots det vill man fortsätta på samma spår i januari. Enligt uppgifter finns det hela fem spelare som Milano-klubben vill ha.

Den italienska storklubben Inter är tillbaka i Serie A-toppen, det mycket tack vare sina nyförvärv i somras. Då värvade man spelare som Felipe MeloMirandaMartin MontoyaIvan PerisicAlex TellesGeoffrey Kondogbia, Adem Ljajic med fler. Ja ni hör, klubben var mycket aktiva under sommarens transferfönster, men man verkar inte vilja sluta där. I januari ska man fortsätta på samma refräng, i alla fall om man får tro italiensk media.

Jagar sex spelare

Det finns en önskelista med spelare som Roberto Mancini vill ha i sitt lagbygge för att verkligen kunna utmana om Serie A-titeln. Det är flera stjärnor som finns med på denna lista med erfarenhet från Champions League.

Napolis kreative ytter Dries Mertens uppges återigen vara intressant för Inter som vill ha en ny poängspelare av högsta kvalitet enligt Gazetta dello Sport. Belgaren kan spela både på kanten och centralt och har en mycket fin frisparksfot.

Tidningen menar också att Ron Vlaar, som för tillfället är klubblös, kan gå till Inter och få sällskap av Besiktas imponerande mittfältare Oguzhan Özyakup som tidigare spelade i Arsenal.

Tuttosport rapporterar i sin tur att Lazios lagkapten Lucas Biglia ska vara intressant för Milano-klubben. En flytt till Manchester United var aktuell för Biglia i somras, men nu kan det alltså bli Inter istället.

Kan värva Samir Nasri

Det största namnet som kopplas ihop med Inter är Manchester Citys franske kreatör Samir Nasri. Den tidigare Arsenal-stjärnan får sparsamt med speltid under Manuel Pellegrini och kan därför lämna klubben för att få spela under sin förre tränare i City, nämligen Roberto Mancini. Det var italienaren som tog fransmannen till City till att börja med, och i Mancinis lagbygge var Nasri en nyckelspelare. Det är Calciomercato.it som kommer med uppgifterna, och de menar att det är spelarens tidigare relation till Mancini som gör att mittfältaren kan nobba Juventus.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply