Arsenal jagar Ayoze Pérez

bet365

Arsenal jagar Newcastles unge anfallsstjärna

Ayoze Pérez fortsätter att imponera även denna säsong i Premier League. Då kan han få en riktigt fin flytt, då Arsenal uppges vara intresserade av spanjorens tjänster.

Ayoze Pérez kom till Newcastle United förra sommaren från Tenerife för en summa på runt 2 miljoner euro. Nu kan han lämna Tyneside-klubben för betydligt mer än så, då han stundtals har briljerat i den svartvita tröjan. I ett trögt Newcastle som inte går särskilt bra i Premier League har 22-åringen prickat formen med tre mål på sex matcher. Han gjorde ett mål för att ta laget till en 2-0-ledning mot Chelsea i en match som slutade oavgjort, medan han noterades för mål i en 6-2-vinst mot Norwich och sänkte Bournemouth med matchens enda mål.

Kan gå till Arsenal

I och med flytten till Newcastle nobbade han intresse från Real Madrid och Barcelona, men nu kan han få chansen i finrummet. Enligt Fichajes ska nämligen Arsenal vara mycket angelägna att värva anfallaren i januari. Man vill ha en spelare som kan spela både som anfallare och ytter, vilket Pérez kan göra. Någon prislapp nämns inte i uppgifterna. Arsenal uppgavs vara intresserade redan när Pérez spelade i Tenerife.

Hyllad talang

Pérez har länge fått ta emot hyllningar och lovord från fotbollsvärlden under flera år. Säsongen 2013-2014 blev han utsedd till Segunda Divisions bästa offensiva mittfältare samt årets genombrott i den spanska andradivisionen. I Premier League haar han gjort totalt 10 mål på 46 matcher, vilket är ett fint facit för en ung spelare som främst har fått spela på kanten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply