bet365

Mourinho: ”Mata måste anpassa sig”

Jose Mourinho har hittills haft en relativt tung återkomst till Chelsea, med sju poäng av tolv möjliga i ligan och förlust hemma mot Basel i Champions League-premiären. En som har haft det extra tungt av spelarna är Juan Mata som sedan sin ankomst för två år sedan varit en given startspelare på sin offensiva mittfältsposition, men som i år fått se sig petad av Oscar och enbart fått konkurrera om platsen till höger där konkurrensen med spelare som Andre Shürrle, Kevin De Bruyne och nye brassen Willian är stenhård. Till vänster har den unge belgaren Eden Hazard varit relativt given.

Att Mata kommer få det svårt att peta Oscar i nummer 10-rollen är inget som Mourinho hymlar om när han intervjuas av Sky Sports.

– Jag vill bygga laget med Oscar i nummer 10-rollen, och jag vill att de två kantspelarna ska anpassa sig till verkligheten och lära sig att göra saker de inte behövt göra förut. Om någon säger att Oscar inte varit vår bästa spelare i början av den här säsongen kan jag inte hålla med, säger den portugisiske tränaren till Sky Sports.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply