Mohamed Salah med meddelande till Real Madrid

Mohamed Salah med meddelande till Real Madrid

Salah med uttalande till Real Madrid

Mohamed Salah som slagit igenom i Liverpool denna säsong har kopplats ihop med Real Madrid. Nu uttalar sig spelaren om en flytt.

Under torsdagskvällen tog Mohamed Salah emot priset som Premier Leagues bästa spelare. Spelaren som kopplats ihop med en flytt till Real Madrid under det senaste året fick uttalade sig om en potentiell övergång men Salah verkade inte vara speciellt intresserad av ett klubbyte.

– Jag är väldigt lycklig i Liverpool och jag ska ingenstans i sommar. Allt är bra här och mina ambitioner och min framtid är i Liverpool. Vi har matchen mot Brighton kvar på söndag och där efter Champions League-finalen. Vi ser fram emot det väldigt mycket, säger Salah.

– Det första året i Liverpool har varit otroligt. I Champions League slog vi ut Manchester City och Roma. Detta är bara början.

SE ÄVEN: Bekräftar: Klopp vill värva Dembélé till Liverpool

Salah har inte gjort mål på de tre senaste matcherna men det är inget som oroar honom.

– Allt är bra. Världen går inte under för det. Jag skulle säga att det är något normalt. Dessa priser gör mig lycklig men utan mina lagkamraters hjälp hade det varit svårt. Vi alla hjälper varandra och vi är ett lag som kämpar för varandra varje dag. Vi jobbar hårt för att hjälpa laget och nu vill jag bara avsluta säsongen på bästa sätt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply