Bekräftar: Klopp vill värva Dembélé till Liverpool

Bekräftar: Klopp vill värva Dembélé till Liverpool

Dembélé till Liverpool?

Spelaren som inte lyckats ta en startplats i FC Barcelona denna säsong sägs vara tillgänglig på marknaden. Nu kan kan gå till Liverpool.

Efter att Liverpool tagit sig till final i Champions League i mitten av förra veckan var man under söndagen tillbaka i ligaspelet. Det blev förlust med 1-0 mot Chelsea och efter matchen avslöjade Jurgen Klopp att man är intresserade av att värva från FC Barcelona. Liverpool ser ut att värva in flertalet spelare i sommar för att förstärka truppen och en av de kan vara Ousmane Dembélé.

– Att Dembélé är tillgänglig på transfermarknaden? I så fall är vi intresserade, sa Klopp framför det samlade pressdådet på Stamford Bridge.

De båda jobbade aldrig tillsammans i Dortmund. Klopp ska ha haft väldigt bra koll på spelaren under sin tid i Tyskland och nu kan de båda förenas på Anfield.

Dembelé har haft en säsong full med skador och efter att ha kommit tillbaka har det endast blivit en start, detta i det andra mötet med Chelsea Champions League. I gårdagens El Clasico fick fransmannen följa tillställningen från bänken under samtliga 90 minuter.

Dembelé har kontrakt med FC Barcelona som sträcker sig till och med sommaren 2022. Han anslöt från Borussia Dortmund sommaren 2017 och kostade då 115 miljoner euro plus bonusar.

SE ÄVEN: Liverpool jagar försvarare inför sommaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply