Uppgifter: Ingen Lewandowski till Real Madrid

Uppgifter: Ingen Lewandowski till Real Madrid

Lewandowski stannar i Bayern Munchen

Polacken som ryktats till Real Madrid under flera år kommer inte att skriva på för marängerna i sommar. Det rapporterar tysk media.

Real Madrid har lagt ner förhandlingarna om att värva Robert Lewandowski. I alla fall om man tror på vad tysk tv rapporterar under fredagen. Enligt uppgifter ska Bayern Munchen meddelat att spelaren inte är till salu, något som gjort att den spanska huvudstadsklubben nu riktar blickarna mot annat håll.

Det är tv-kanalen Sky Sport som rapporterar att det inte kommer bli någon övergång för den före detta Dortmund-spelaren. Enligt kanalen ska Bayerns sportchef Karl-Herinz Rummenigge ha förnekat att en flytt skulle komma att bli av.

– Ingen behöver oroa sig, Lewandowski kommer fortsätta i Bayern.

Enligt flera medier ska Lewandowskis mål ha varit att skriva på för Real Madrid något som gjorde att han bland annat agent. För inte så längesedan valde spelaren att börja arbeta med agenten Pini Zahavi (som bland annat tog Neymar till PSG) för att få till en flytt till Estadio Santiago Bernabéu. Spelarens kontrakt går dock ut sommaren 2021 och då han inte har någon utköpsklausul är det Bayern som bestämmer om man vill sälja Lewandowski eller inte.

SE ÄVEN: Vicepresidenten bekräftar: Lewandowski vill till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply