Uppgifter: Yerry Mina kan lånas ut till Liverpool

Uppgifter: Yerry Mina kan lånas ut till Liverpool

Liverpool lånar in Yerry Mina?

Spelaren som anslöt till FC Barcelona i vintras kan komma att lånas ut till Liverpool.

Under de senaste åren har FC Barcelona haft problem med att hitta försvarare som man verkligen kan och vill satsa på. I vintras hämtade man in colombianen Yerry Mina från den brasilianska ligan men det har inte blivit mycket speltid på Camp Nou för spelaren. Totalt har det blivit 190 miljoner i den blåröda tröjan för colombianen och nu börjar det pratats om en utlåning. Det är framför allt Premier League det pratas om som en potentiell destination och 23-åringen kopplas nu ihop med en utlåning till Liverpool.

Det är spansk media som skriver att Yerry Mina kan lånas ut till Liverpool den kommande säsongen för att få speltid. I Barcelona har man redan spelare som Gerard Pique och Samuel Umtiti och det ser inte ut att bli något vidare speltid hos Los Culés den kommande säsongen.

Det är dock inte bara Liverpool som är ett alternativ för spelaren. Även West Ham, Sevilla, Villarreal och Celta Vigo ska tidigare ha anmält sitt intresse för att få till antingen en inlåning eller en övergång för Mina.

Spelarens kontrakt med Barcelona går ut sommaren 2023.

SE ÄVEN: Kamp mellan Atlético och Liverpool om Dybala

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply