Uppgifter: United kan byta sig till Ivan Perisic

Uppgifter: United kan byta sig till Ivan Perisic

Ivan Perisic jagas fortfarande av United

Kroaten som under flera säsonger kopplats ihop med en flytt till Old Trafford kan komma att lämna i sommar. Det skriver italiensk press under fredagen.

Att Manchester United är på jakt efter Ivan Perisic har varit på tapeten under en längre tid. Spelaren har vid flera transferfönster kopplats ihop med en flytt till Old Trafford men någon affär har aldrig blivit av. Istället har spelaren förlängt sitt kontrakt med Inter men trots det har Jose Mourinho inte gett upp hoppet om ett köp. Nu kommer italiensk press med uppgifter om att United vill värva Perisic och att man är beredda på att erbjuda Anthony Martial i utbyte.

Det är Calciomercato.com som skriver att Mourinho och Manchester United nu kommer göra ett nytt försök att värva till sig kroaten som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022. Det är oklart hur mycket United skulle behöva betala för att köpa loss Perisic.

Samtidigt är det inte helt säkert att Martial är villig att flytta till Guiseppe Meazza. Det ska även finnas intresse för fransmannen från framför allt Juventus och det återstår att se om och var det blir en flytt för spelaren i sommar.

SE ÄVEN: Manchester United vill värva Christian Pulisic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply