Milinkovic-Savic dröjer med beslut om flytt

Milinkovic-Savic dröjer med beslut om flytt

Milinkovic-Savic utesluter inte flytt

Mittfältaren som den gångna säsongen slog igenom i Lazio jagas av flera storklubbar i Europa. Nu säger huvudpersonen själv att han vill vila innan han tar ett beslut.

Det finns nog ingen av Europas största klubbar som inte visat intresse för Sergej Milinkovic-Savic. Mittfältaren har slagit igenom i Lazio och kopplats ihop med bland annat Real MadridFC BarcelonaPSGManchester United och Manchester City. Flera klubbar sägs vara beredda att betala runt 150 miljoner euro för den serbiske landslagsspelaren och han själv stänger inte dörren för en flytt.

– Jag behöver vila lite. Jag kommer snart åka tillbaka till Rom och jag är lycklig om jag stannar i Lazio, jag är nöjd med allt där och jag har kontrakt med klubben, säger han och lägger till:

– Jag läser något nytt varje dag i tidningen men jag har inte tänkt på något än. Nu ska jag koppla av sen får vi se vad som händer.

Milinkovic-Savic sitter på ett kontrakt med Lazio som binder honom till klubben till och med sommaren 2022. En eventuell affär kan komma att bli värd kring 150 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG med megabud på Milinkovic-Savic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply