Juventus kan värva Diego Godín i sommar

Juventus kan värva Diego Godín i sommar

Godín på Juventus radar

Uruguayanen sitter på ett kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2019. Nu kommer uppgifter om att Diego Godín kan lämna för spel i Juventus den kommande säsongen.

Diego Godín har spelat i Atlético Madrid sedan 2011 då han anslöt från Villarreal. Under sin tid i den spanska huvudstadsklubben har det blivit bland annat en titel i Copa del Rey, en ligavinst samt två finaler i Champions League. Försvararen som nu hunnit bli 32 år har endast ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt och nu kommer uppgifter om att det kan bli en flytt till Juventus i sommar. Det är den spanska radiostationen Cadena SER som rapporterar att mittbacken ska vara intresserad av en flytt till Allianz Stadium under sommaren.

Atlético ska endast vara villiga att erbjuda spelaren ett ettårskontrakt då Godín är över 30 år samtidigt som Juventus presenterat ett treårskontrakt.

Uruguay möter Portugal i åttondelsfinalen

Diego Godín befinner sig för närvarande på landslagsuppdrag i Ryssland där han är kapten i den uruguayanska VM-truppen. I åttondelsfinal ställs man mot Portugal i en match som spelas den 30 juni klockan 20:00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply