Uppgifter: PSG med megabud på Milinkovic-Savic

PSG förbereder för nästa supervärvning

Enligt uppgifter i italiensk press vill Paris Saint-Germain värva jagade mittfältaren som slagit igenom i Serie A under det senaste året.

PSGs vilja och möjligheter att kunna värva verkar aldrig ta slut. Så sent som i somras spenderade man 222 miljoner euro på Neymar samtidigt som man bundit upp sig att betala drygt 150 miljoner för Kylian Mbappé. Den franska huvudstadsklubben är dock inte klar där. Man vill även hämta in en mittfältare och detta redan under transferfönstret i januari månad.

Enligt italienska Corriere dello Sport vill Paris Saint-Germain värva den serbiske mittfältaren Sergej Milinkovic-Savic. 22-åringen har växt ut till en av Serie As bästa mittfältare på senare tid och nu vill fransmännen göra vad som krävs för serben. Tidningen som pryder sin framsida med en bild på Lazio-spelaren skriver att man är beredda att betala hela 170 miljoner euro för spelarens tjänster. Samtidigt ska italienarna inte vara speciellt intresserade av att släppa den Spanien-födde spelaren.

Uppgifter- PSG med megabud på Milinkovic-Savic

LÄS MER: El Clasico TV Kanal, Vilken kanal visar Real Madrid – Barcelona och Real Madrid – Barcelona livestream

Jorge Mendes som agent

Spelarens agent är den före detta anfallaren Mateja Kezman, men i detta fall är det superagenten Jorge Mendes som representerar mittfältaren. Portugisen har flera av de största stjärnorna i sin agentur, bland annat Cristiano RonaldoJose MourinhoJames Rodríguez och Diego Costa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply