bet365

Uppgifter: Conte kan ta över AC Milan

Uppgifter: Conte kan ta över AC Milan

AC Milan kan anställa Antonio Conte

Italienaren som för närvarande är tränare i Chelsea kan komma att lämna Stamford Bridge i sommar. Nu kan han vara nära ett nytt tränarjobb.

Antoine Conte har varit i Chelsea under de två senaste åren. Den första säsongen var framgångsrik då man vann Premier League ganska överlägset men säsong nummer två blev inte lika bra. Chelsea slutade nu på en femteplats i ligan och kommer inte att spela i UEFA Champions League den kommande säsongen. Klubbledningen har blivit allt mer skeptiska till Contes fortsättning och italienaren vet ännu inte om han kommer att fortsätta på Stamford Bridge eller inte. Roman Abramovich har problem med att komma in i England då han för närvarande befinner sig i hemlandet Ryssland och inte ens Conte vet om han kommer fortsätta den kommande säsongen.

Uppgifter- Conte kan ta över AC Milan

Skulle Conte inte fortsätta sin tränarkarriär i sydvästra London finns det flera klubbar som är intresserade av italienarens tjänster. Det senaste laget att kopplas ihop med Conte är AC Milan och en flytt tillbaka till Serie A kan komma att bli aktuell för 48-åringen. Milan ska inte vara helt nöjda med Gennaro Gattusos insatser på tränarbänken och då man behöver nå spel i Champions League nästa säsong kan ett tränarbyte komma att bli av.

SE ÄVEN: Uppgifter: Falcao kopplas ihop med AC Milan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365