Mats Hummels kontrakt med Bayern på bordet

bet365
Mats Hummels kontrakt med Bayern på bordet

Kontraktet skall redan vara färdigt

Spekulationerna om hur framtiden ser ut för Mats Hummels fortsätter och det senaste som sägs är att ett kontrakt från Bayern München redan skall ligga på bordet, färdigt att skrivas under.

Ryktena kring Mats Hummels nästa klubbadress kommer allt tätare. Efter allt mer spekulationer om att en flytt till Manchester City skulle vara möjlig så rapporterar nu den tyska tidningen Bild att 27åringen redan har ett kontrakt från FC Bayern München på bordet, färdigt att skrivas under. Kontraktet skall innehålla en tidsram på fyra år, med en säsongslön på ungefär 10 miljoner euro plus bonusar. Detta skulle komma att göra mittbacken till en av de bäst avlönade spelarna i det tyska rekordmästarlaget. En transfersumma skulle vara aktuell på runt 30 miljoner euro.

Försvararens kontrakt hos Borussia Dortmund löper ut sommaren 2017. Efter att förra veckan ha yttrat sig osäkert om sin framtid så har medierna spekulerat i hur framtiden ser ut för den tyske försvararen. Hummels har sagt att han vill vara med och kämpa om Champions League pokaler, något som faller stick i stäv med Bayern som möter Atletico Madrid på onsdag i det första semifinalmötet i Champions League. Utöver FC Bayern så finns det intresse från storklubbar som FC Barcelona och Manchester City, som ryktas vara en väldigt trolig destination för Hummels.

Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke har sedan tidigare uttalat sig om hela affären med Hummels.

– Jag kommer att kämpa för Hummels som jag aldrig har kämpat för en annan spelare, sade Watzke till den tyska tidningen Süddeutschen Zeitung.

– Vi har alltid hittat lösningar, vi kommer fortsätta att hitta lösningar. Det spelar ingen roll hur en spelare bestämmer sig, vi har under fem år bevisat, att vi kan ersätta varje spelare, avslutar Watzke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply