Mats Hummels allt närmare Manchester City

Mats Hummels allt närmare Manchester City

Spelarens pappa har än en gång uttalat sig

I ryktessvängarna går det fort och kring Mats Hummels framtid finns det mycket spekulationer och många frågor för tillfället, och nu har spelarens pappa än en gång uttalat sig och sagt att Manchester City skulle kunna bli en bra flytt för sonen.

Mats Hummels framtid är riktigt osäker för tillfället. Den reslige mittbacken har hintat ganska odiskret om att han vill prova sina vingar någon annanstans i jakt på Champions League troféer men målet verkar vara väldigt oklart, också för mittbacken själv. Han har berättat att han ligger sömnlös över beslutet och klubbarna som kopplas ihop med Dortmundförsvararen är många, bland annat Bayern München sägs vara en möjlig destination som Hummels pappa och agent har uttalat sig positivt om. Nu skriver talkSPORT att Hermann Hummels ännu en gång har uttalat sig om sonens framtid, men denna gång i Manchester Citys favör.

– Manchester City skulle också kunna vara ett riktigt intressant alternativ. De har inte gjort så bra ifrån sig den här säsongen, men de kommer att vinna ligan nästa år, sade Hermann Hummels till SID nyhetsagentur.

– De får den bästa tränaren i hela världen, fortsatte Hermann Hummels.

Hummels har fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt med Dortmund och spelaren har fortfarande inte tagit ett beslut om att lämna klubben men han kommer med all förmodan att bli såld om han inte skriver på en förlängning.

– Han älskar att vara i Dortmund, tillade Hermann Hummels.

– Men det är okej att ha en idé om att göra någonting annorlunda. Han tänker hårt och länge på det och det är väldigt svårt för det är ett stort beslut. Att flytta utomlands är en del av dessa överläggningar, men det finns ingen riktning åt något håll, avslutar hans pappa.

Manchester City möter Real Madrid i ett rafflande Champions League semifinalmöte på tisdag. Mer information om tv-kanaler, tv-tider med mera hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply